Vanliga frågor

Fråga: Vad bör jag tänka på innan jag skall pierca mig hos er? Svar: Se till att du har med dig giltig fotolegitimation* samt att du har ätit något minst 4 timmar innan.

*Pass, körkort, nationellt ID-kort eller ID-kort utfärdade av Skatteverket.

Fråga: Kan man betala med kontanter hos er? Svar: CALM är en kontantfri studion, men du kan betala med i stort sett alla typer av betalkort inklusive American Express.
Fråga: Piercar ni mig om jag har druckit alkohol nyligen? Svar: Nej, vi piercar ej personer som har druckit alkohol nyligen eller är påverkade utav andra substanser.
Fråga: Hur gammal måste man vara för att få pierca sig? Svar: Här kan du läsa om våra åldersgränser.
Fråga: Använder ni en piercing-pistol när ni piercar? Svar: Nej det gör vi inte och här kan du läsa om varför vi inte gör det.
Fråga: Jag skall resa utomlands snart, kan jag pierca mig? Svar: Om du skall iväg på en sol och bad semester alternativt resa utanför Europa så råder vi dig till att vänta med att göra piercingen tills efter resan.
Fråga: Jag är nickelallergiker, kan jag pierca mig hos er? Svar: Absolut! De standard-smycken som används hos oss är  tillverkade utav titan (ASTM F-136) som graderas som implanterbar och släpper ej ifrån sig nickel.
Fråga: Hur lång tid tar det för min nygjorda piercing att läka? Svar: Hur lång tid en piercing tar att läka är väldigt individuellt men här kan du läsa om olika uppskattade läketider.
Fråga: Måste jag boka in en tid om jag vill pierca mig? Svar: För att slippa sitta och vänta, alternativt inte få pierca sig p.g.a. tidsbrist rekommenderar vi alltid att man bokar in en tid om man vill pierca sig. Vi försöker alltid att ta hand om alla drop-in kunder men ibland finns det tyvärr ej tid för alla.
Fråga: Hur bokar jag in en tid? Svar: Om du vill boka en tid så gör du det enklast genom att ringa in till studion (08-6688080) under ordinarie öppettider, alternativt kommer du in till studion och bokar din tid.
Fråga: Jag vill boka av min tid, hur gör jag det och kostar det något? Svar: Du bokar smidigast av din tid genom att ringa in till studion (08-6688080) under ordinarie öppettider men du kan även maila in din avbokning till info@calmbodymod.com. Du debiteras ej för avbokad tid.
Fråga: Finns det några risker med att pierca sig? Svar: Så fort man bryter huden i något sammanhang så finns självklart risken att det kommer in smuts i såret som kan leda till komplikationer, men vi strävar alltid efter att att arbeta så rent som möjligt för att undvika att något sådant sker i studion.
Fråga: Hur piercar ni? Svar: Här kan du läsa om hur vi arbetar.
Fråga: Kan man tatuera sig hos er? Svar: Allt tatuerande hänvisar vi till vår systerstudio Swahili Bob’s Tattoo som finns på Bondegatan 16 vid Medborgarplatsen. De nås på telefonnummer 08-335310.