10.000 followers Instagram competition!

Förra veckan nådde vi upp till och passerade 10.000 följare på Instagram och vi kände att det vara dags för en ny tävling.
Den här gången med fokus på våra underbara följare. Allt ni behöver göra är att följa oss, @calmbodymodification, på Instagram, på Instagram dela bilden ni ser ovanför och inte glömma att använda er av #calm10k hashtaggen när ni delar den!
Den 2:a maj kommer vi att dra en vinnare som får välja ett par av de  @oraclebodyjewelry vikter som finns på bilden ovan. Vi kommer även att skicka vinsten till vinnaren och självklart gör vi det kostnadsfritt!

/CALM Crew


Last week we passed 10.000 followers on Instagram and we felt that it was time for another competition, this time with the focus on our awesome followers. All you need to do is: Follow us, @calmbodymodification, on Instagram, share this picture on Instagram and don’t forget to use the hashtag #calm10k when you repost the picture! May the 2nd we will randomly pick a winner who will get to pick one pair of @oraclebodyjewelry weights from the picture above. We will also ship them to the winner, free of charge of course!

/CALM Crew

IMG_5761